geveld door knie blessure

21-08-2013 17:19

Gisteren speelde ik mijn eerste oefenpot van het nieuwe darts seizoen in Cafe Nuts te Franeker. De oefenpot was tegen het team van cafe Nuts.

Vooraf thuis al even ingegooid en redelijke resultaten behaald namelijk mijn 26e 170 finish en een 164 finish . Ook werden er 2 180ers genoteerd. Desondanks die klinkende resultaten begon mijn knie wederom op te spelen. Een vervelende blessure die erg mijn spel beïnvloed doordat er erg veel druk op de binnenkant van de knie komt. Deze meniscus blessure zal binnenkort aan gepakt worden en tot die tijd is het spelen met de tanden op elkaar.  

Zo ook gisteren tijdens de oefen pot. Bull Power ging zoals het hoort van start met een moeizame overwinning van mr Magic. Joker won ook zijn partij. TDD speelde op zijn tanden zijn pot en begon erg summier met een 3 score?? Erg onder mijn niveau en dus zaak om even herder op de tanden te bijten. Klaas hield zich niet in uiteraard en speelde voluit. Helaas kon ik het gewenste niveau niet halen en moest de partij bekopen met een witewash..... Ook El Capitano en GT the Hunter konden hun partij niet winnen. Bull Power leed dus zwaar onder het zware geschut van Nuts. De koppel partijen gingen gelijkwaardig op en dus een vooruitstrevend gevoel van we kunnen het nog wel. Moeizaam kwam bull power op stoom en werden er niet veel 100 + scores genoteerd voor TDD en zijn maten. Pas in de team game werd Bull Power wakker en zette de turbo aan wat resulteerde in een royale voorsprong van een kleine 300 punten. Wat werd verwacht was dat Bull Power ditmaal wel resultaat halde op de dubbel. TDD beslechte de biergame met een single2 en dubbel 1 (Favo Dubbel). De all over zege was voor Nuts en mocht Joker er nog een positieve draai aan geven maar helaas was ook Klaas wederom te sterk voor Joker.... Het was een gezellige oefenpot die iets meer niveau had mogen hebben van de kant van onder getekende. De knie van Tdd gaat een zware tijd tegemoet de komende weken en hoop op een voorspoedig herstel.