Wederom hoofdrol voor TDD tegen Ludiek

07-11-2013 18:53

Afgelopen dinsdag was er wederom een hoofdrol weggelegd voor TDD  tegen Ludiek. Bull Power wist nipt een punt te pakken tegen de ploeg uit Sneek.

Bull Power begon verrassend met The Joker als spits afbijter. Hij wist een simpele overwinning te boeken op zijn tegenstander. Een white wash werd genoteerd. Daarna was het de eer aan GT the Hunter om een mooie voorsprong te creëren voor Bull Power. Net als Joker kreeg ook the Hunter een 180er om de oren. Wat Joker wel lukte lukte GT niet. Hij kon de hoge score niet verwerken en wist dan ook niet zijn partij te winnen al was het op de dubbels nipt verlies. Zaakus voor TDD om de partij recht te trekken. En dat zag er in de eerste leg niet naar uit. De tweede leg die hij zelf mocht beginnen werd wel gewonnen gelukkig. De derde leg werd tegen de darts in gewonnen door TDD met een mooie twee darts 88 finish. Ook de vierde leg ging tegen dadarts in naar Ludiek dus moest een beslissende 5e leg belsissen wie de partij zou gaan winnen. Met twee gelijkwaardige spelers was het een spannende strijd. TDD wist met dubbel 20 de partij te beslissen op het moment supreme van de partij. El Capitano mocht de voorsporng uitbouwen maar helaas wilden de pijlen niet doen wat van ze gevraagd werd.

Met een gelijke stand ging Bull Power de koppels in met Joker en Magic als startend duo. Helaas werd het een marteling zo leek het voor beide heren want Magic kon de pijlen niet krijgen waar hij ze wilde hebben zoals afgelopen weken wel lukte. Ook bij Joker was het een wisselvallig optreden.Heet mocht niet baten voor de Franekers. TDD en the Hunter mochten proberen de stand gelijk te trekken. En met het scorend vermogen van TDD was het binnen no time winst. Een mooie 97 finish ging nog de boeken in voor TDD. TDD besliste uiteindelijk de partij met dubbel 8.De koppel partij daarop was minder rosekleurig voor the Hunter en Dangerous Dartsplayer er werd nog wel goed gespeeld door beide heren maar uiteindelijk bracht the hunter TDD op een ietwat ongelukkige finish voor hem waarop TDD dubbel 1 miste voor de winst. Ludiek wist met een fraaie 117 finish de beslissing te forceren. Ook de laatste kopple partij was niet om naar huis teschrijven ditmaal voor Magic die duidelijk problemen had met het bord? Met Ludiek nu verzekerd van een punt hield Bull Power hoop op de bier game. Dit ging beduidend beter voor de Bull Powers. Het was GT Hunter die een fraaie (op aanraden van zijn eerdere koppel maat) koelbloedig dubbel 15 te checken. Er was weer een sprankje hoop op nog een puntje voor Bull Power. De solo werd gegooid door de sterk spelende TDD die als een raket van start ging en binnen no time op 2-0 stond. Even leek het er op net als in de solo vorige week dat TDD de concentratie zou gaan verliezen. Maar gesupport door zijn koppel maat eerder wist hij koelbloedig de zaak af te maken. Wat weer een puntje opleverde tegen het altijd lastige ludiek. Met een knipoog naar de eerdere ontmoetingen toen TDD ook een puntje wist te snoepen van de Snekers.